Mobil Marknadsavdelning 

Är du småföretagare och känner att det vore toppen om någon hjälpte och avlastade dig med den digitala marknadsföringen? Då ska du ta kontakt med Hovenäs Teknik & Digital Design för att höra hur ett upplägg för din verksamhet kan se ut! 

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO står för Search Engine Optimisation eller sökmotoroptimering och har funnits med sedan starten av World Wide Webb. Syns du inte hos sökmotorerna så finns du inte. Det finns över 100 tals knep att ta till för att hela tiden arbeta aktivt för att just dina företagssidor ska dyka upp när någon exempelvis söker produkter eller tjänster som du säljer.  

Framtagning content plan

Att ta fram en strategi och content plan eller kanalplan kan tyckas krångligt för många, men saken är den att planering är halva arbetet. Vi börjar med att få grepp om syfte, målgrupp som sedan vägleder oss till vilka kanaler som är relevanta att jobba med. Du vet bäst hur årets olika svängningar ser ut i din verksamhet och vilka produkter som ska exponeras och tillsammans skapar vi ett arbetsdokument som ska vara grunden för just ditt företag.

Produktion av content

När strategin och kanalplanen för din verksamhet är fastställd i grova drag då är det dags att börja skapa innehållet. Här gäller det att vara idérik och våga testa sig fram för att se vad som fungerar. Skapa ett intressant innehåll som attraherar din målgrupp och som gärna får dem att engagera sig. Foto, film, bloggtexter, bildspel, texter till hemsidan etc.

Digital annonsering

Vill du komma igång med digital annonsering? Bygga målgrupper och producera content till dina annonser. Vi tittar tillsammans på olika annonsmöjligheter för att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Analys

Att utvärdera och analysera  de digitala aktiviteterna i olika kanaler är viktigt för att kunna lägga planen framåt. Att ha mätbara mål att arbeta efter gör att du tydligt kan se om dina insatser varit Value for money.  

Vill du starta ett abonnemang?

Du väljer själv vilka av ovan nämnda delar som ska ingå i ditt abonnemang. Samtliga abonnemang löper om 3 månader i taget med 1 månads uppsägning. Känner du dig osäker på om detta verkligen passar dig? Boka ett 1 h möte för en analys. Resulterar mötet i ett abonnemang bjuder jag på analysmötet!

Lilla abonnemanget

900 kr/h + moms

frånpris, 2h per månad

Mellan abonnemanget

800 kr/h + moms

frånpris, 4h per månad

Stora abonnemanget

700 kr/h + moms

frånpris, 6h per månad