Hovenäs Teknik & Digital Design

Januari 2019 slogs portarna upp med småföretagaren  i fokus! Jag förstod att det fanns ett behov hos den lilla företagaren med en helhetslösning där man kan få hjälp med digital marknadskommunikation. En mobil marknadsavdelning som även ger pepp & coachning!

Småföretagaren är viktig!

Genom åren har jag sett många olika digitala lösningar som hjälper och förenklar för det lilla företaget. Jag brinner för att se människor utvecklas och därför älskar jag att pusha, peppa och coacha genom personlig service! Jag har både suttit som support för digitala bokningssystem, globala plattformar och utbildat näringsidkare i hela Nordvästra Skåne.

Foto: Gunilla Hovenäs
Foto:Ateljé Lena

Gunilla Hovenäs

 I mer än 10 år har jag arbetat med destinationsmarknadsföring tillsammans med Visit Sweden, Tourism in Skåne och Familjen Helsingborg hos Båstad Turism & Näringsliv. Jag brinner för småföretagarna och jag har under åren fått följa många som jag fått se växa!

Webbdesigner

I grunden är jag utbildad webbdesigner  upplärd att  "knacka" ren Html kod för att bygga hemsidor.  Jag har alltid kännt att kunskapen att kunna gå in och leta och läsa i koden är en fördel och det blir liksom en utmaning! Kanske är det det som gör att jag är så nyfiken på nya digitala system och plattformar. Genom åren har det sedan blivit ganska många olika digitala bokningssystem, hemsidesverktyg, E-handelssystem, digitala plattformar, appar och andra verktyg. Lite nörd är jag nog allt!