Lansering av projekt!

Vad vore jag utan mina härliga och fantastiska kunder!

Projekten ser väldigt olika ut men det är väl det som gör det så spännande. Den senaste månaden har det varit lansering av två webbprojekt. Frisörföretaget KarinCecilia i Förslöv har en massa spännande nyheter på gång och i förra veckan släpptes en ny webb som inom kort också kommer att innehålla en webbshop för vintagemode  https://karincecilia.se  

Det andra projektet är en boendeanläggning på toppen av Hallandsåsen vid namn Hotel Bella Luna Bike & Ski. Webben är resultatet av ett mycket gott samarbete med Svensk Media Bevakning i Halmstad. https://hotelbellaluna.nu 

Jag blir så glad när företag tar ansvar för sin webb. Jag hör emellanåt företag som säger -Behöver jag verkligen en företagswebb? Räcker det inte med mina sociala kanaler? Svaret är enkelt. Du behöver synas på så många digitala kanaler som möjligt idag för att nå ut i bruset och du behöver arbeta med dem regelbundet! Din företagswebb ska utgöra navet i detta och det är här du kan få dina besökare/kunder att ladda ner användbara dokument, boka, köpa eller utföra en konvertering på annat sätt.  

Hör av dig om du behöver hjälp!