TEKNIK

För att allt ska fungera smidigt i verksamheten så är det viktigt att tekniken fungerar. Det kan vara en djungel av olika system att välja mellan beroende på vad just din verksamhet behöver. Under åren har jag arbetat med allt från implementation av e-handelssystem, olika CMS system (content management system), informationssystem samt bokningssystem.  Jag hjälper dig att hitta rätt lösningar för just dina behov.

SEO

Sökmotoroptimering är en av de viktigaste grundstenarna i digital marknadsföring och det bästa av allt är att det är gratis om du kan knepen och följer med utvecklingen. SEO optimering används för att ditt varumärke och dina plattformar ska hamna högre upp i det organiska träfflistan hos sökmotorerna.

SOCIALA KANALER

Börjar dina digitala företagskanaler bli för många? Behöver du hjälp att sköta din digitala närvaro på dina sociala plattformar? Uppdatera text och bild, svara på kommentarer, etc. Är du småföretagare som behöver hjälp för att komma igång eller enbart avlastning av hela eller delar företagets digitala kommunikation för att istället kunna fokusera verksamhetens kärna!

DIGITALA ANNONSER

Att annonsera digitalt i sociala kanaler innebär att du får ett kvitto på om din annons var “value for Money” till skillnad från en analog annons. Vi går igenom i vilka sociala kanaler du vill annonsera digitalt och sätter sedan upp annonskonto för att komma igång. Är du redan bekant med digitalannonsering på Instagram, Facebook och Youtube är det kanske framtagning av en kanalplan du behöver hjälp med istället.

ANALYS

Statistik och analys av marknadsaktiviteter är viktigast av allt för att få svar på om marknadssatsningen och annonseringen var rätt och om man ska fortsätta i samma spår eller tänka om. Vi kikar tillsammans på olika analysverktyg för olika plattformar och implementerar om inte detta redan är gjort.

FOTO

När man arbetar med marknadsföring krävs det att man hela tiden har tillgång till bra bildmaterial. En bild säger mer än 1000 ord! Jag fotograferar löpande i projekten om detta behövs. Tillsammans tittar vi på vilka motiv vi behöver, produkter, exteriör, interiör. Allt för att lyfta fram det bästa!