Sociala Medier

Många småföretagare känner att det är svårt att hinna med sina sociala medier. För att nå spridning och nå ut i bruset hos Facebook, Instagram, YouTube,  Linkedin etc. så måste du posta regelbundet. Du kan välja en specifik tjänst eller om du hellre vill ha hjälp med rubbet. 

Tjänster att välja mellan
  • Content Plan/Kanalplan
  • Globala Plattformar
  • Verktyget Later
  • Verktyget Canva
  • Ta hand om rubbet
  • Utbildning

Content Plan/Kanalplan

För att skapa en bra grund så behöver det finnas en tydlig kanalplan i företaget. Vad ska postas, i vilken kanal och när! Den baseras på din verksamhets produkter och tjänster och anpassas efter vad som är hållbart för dig i ditt företag. Du får en tydlig plan och strategi att följa i denna tjänst.

Globala plattformar

Det finns mängder av sociala globala plattformar där du kan lista ditt företag. Vissa behöver du vara mer aktiv på än andra och vissa är mer branschspecifika än andra. I denna tjänst får du hjälp med  upplägg av ditt företag på de globala plattformar som är relevanta och som kan generera potentiella nya kunder till  ditt företag.

Verktyget Later

Lär dig att schemalägga dina Instagram inlägg i detta enkla verktyg. Du får utbildning steg för steg i hur du ska schemalägga och arbeta mest effektivt. Du väljer själv om du endast vill använda gratisversionen eller premiumfunktionen.  

Verktyget Canva

Lär dig Designa dina planerade inlägg smidigt i detta verktyg, men du kan också använda det till att skapa säljblad, flyers, infografics och annat smått och gott! Du väljer själv om du endast vill använda gratisversionen eller premiumfunktionen.  

Ta hand om rubbet

Har du inget intresse alls av sociala medier så kan du självklart lämna över allt till vår mobila marknadsavdelning. Regelbundna avstämningar med dig varje månad ingår och då arbetar vi med löpande planering. Därefter sker produktionen av framtagning av texter, bilder, filmer, schemaläggning och uppföljning från vårt kontor så att dina flöden hela tiden uppdateras kontinuerligt.   

Utbildning

Vill du utbilda din personal eller delar av din personal i företaget för att alla ska förstå vikten av företagets sociala kanaler så kan du givetvis boka en skräddarsydd utbildning. Du kan även handplocka specifika tjänster till den eller de som kanske arbetar eller ska arbeta med kanalerna. Ingenting är omöjligt!