Mailutskick

Att arbeta med kontinuerliga mailutskick i sin verksamhet är en viktig länk i marknadsföringssammanhang! Ofta når du ut till en högre procentandel av dina kunder/följare än vad du gör genom dina sociala medier eftersom du gör riktade utskick. Så vad väntar du på? Sätt igång redan idag med att skaffa prenumeranter via din hemsida!

Tjänster
  • Rådgivning 
  • Kom igång 
  • Epost mallar/Templates
  • Utbildning
  • Hjälp med utskick

Rådgivning

Har du kört fast i dina nyhetsbrev och behöver nya tips & råd för att få en nystart? Då kan du boka en rådgivningstimme där vi kikar tillsamman övergripande på vad du kan förbättra för att bli mer konkret så att breven uppnår den effekt du önskar. Boka din rådgivning här.

Uppstart i Mailchimp

För dig som är helt novis och vill ha hjälp att komma igång med nyhetsbrev finns denna tjänst. Vi hjälper dig att sätta upp ett konto, skapa en designad mall till dina nyhetsbrev som matchar din hemsida så att mottagaren känner igen sig. Ta kontakt här för offertförslag. 

Nyhetsbrevs mall

Vill du få hjälp med att ta fram en snygg enhetlig design av mailmallar som stämmer med ditt företags profil och varumärke. I ett digitalt möte går vi igenom syfte, struktur, färger. Därefter levereras ett dummy förslag innan mallen skapas i ditt Mailchimp konto. 

Utbildning 

Här går vi igenom Mailchimps gränssnitt tillsammans. Du får bland annat lära dig hur du skapar en mallar, hur du schemalägger, hanteringen av prenumeranter och andra bra tips!

Vi sköter dina mailutskick åt dig

Känner du att det tar för mycket tid att skapa och schemalägga dina utskick då kan vi hjälpa dig med detta. Det ingår också löpande avstämning, uppföljning av statistiken och planering framåt. För pris och upplägg ta kontakt med oss här.