Foto & Film

En viktig del av innehållet i dina digitala marknadskanaler är just bilderna. Att leta fram passande bildmaterial till alla olika kanaler tar tid men är så otroligt viktigt. Bilderna är i sig också SEO optimerande på flera sätt därför är det viktigt att arbeta på ett strukturerat sätt med detta.  Tjänster 
  • Endast produktion film
  • Endast foto
  • Hjälp med rubbet
  • Utbildning

Endast produktion film

Tycker du om att fota och filma i din verksamhet men känner att du saknar kreativa idéer för att sätta ihop materialet till filmer och rörligt material, då kan du få hjälp med detta och vi levererar färdiga små filmer som du kan dela i dina digitala kanaler.


Endast foto

 Är du intresserad av ett fotouppdrag så tveka inte att höra av dig! Vill du se exempelbilder är du välkommen att kika i min portfolio här.

Hjälp med allt 

Videoproduktion finns i många olika former i olika prisnivåer beroende på hur avancerad teknik man använder, men det behöver inte vara så svårt eller kostsamt. Rörligt material i dina digitala marknadskanaler ger mer än dubbelt så stor effekt som en stilla bild. Tecknar du ett abonnemang så ingår tjänsten produktion av foto & film löpande men det går lika bra att köpa denna tjänst vid ett engångstillfälle.Utbildning

För småförtagaren ska det vara enkelt och det måste gå snabbt att filma, redigera och publicera rörligt material och idag finns massor av gratisverktyg. Vill du få en kick-start för att komma igång med film i ditt företag så kan du självklart boka en utbildning. Du får tips & råd om manusbyggnation, verktyg för filmning, redigering och publicering!


Foto

Jag fotograferar naturbilder och har börjat samla på mig en bildbank. Är du intresserad av mina bilder tveka inte att höra av dig! Vill du se fler bilder är du välkommen att kika i min portfolio här.