Gå online med din handel!

Har du funderat på att komplettera din befintliga handel med en E-handel? Pandemin har gjort att många fler är tidigare väljer att köpa produkter online istället och det är nu ännu viktigare än någonsin att komma igång! 


Tjänster
  • Rådgivning
  • Byggnation
  • Produktupplägg
  • Utbildning

Rådgivning E-handel

Att starta upp en e-handel betyder inte att man måste lägga ut alla sina produkter online. En del produkter lämpar sig helt enkelt inte och säljer mycket bättre i den fysiska butiken. 

I början när man ska lära sig ett nytt system så är det också bra att känna att man har kontroll på helheten om något går snett och få lov växa långsamt. Boka en rådgivning för att komma igång här   Byggnation

Många småföretagare känner det är krångligt att starta upp en E-handel för att man inte riktigt vet var man ska börja. Beroende på hur stor din verksamhet är och beroende på antalet produkter du vill sälja online så finns det olika val att göra. 

Beroende på vilken bransch din verksamhet sedan tillhör så finns det massor av olika system att välja mellan. Vill du bli kontaktad för offertförslag fyll i formuläret här


Tips på olika system

 Alla system är olika och man måste utgå från varje verksamhets behov och mål för att välja rätt. Här nedanför listar jag några. De flesta av systemen har integrerade channel managers  idag vilket underlättar för att bli synlig på de globala plattformarna. 

Produktupplägg

Jag har arbetat med näthandel av olika slag större delen av mitt yrkesverksamma liv och kommit i kontakt med många olika e-handelssystem som finns på marknaden. Jag har hjälpt många småföretagare att komma igång med produktupplägg, tillgänglighets och prisupplägg i dessa system. Vill du bli kontaktad för offertförslag fyll i formuläret här. 


Utbildning

I de fall  uppsättning av E-handel sker ingår normalt utbildning i offerten före överlämnande till kund. Ovan nämna system har väldigt bra supportfunktioner som varje småföretagare kan känna sig trygg med. När din E-handel är lanserad är det viktigt att driva trafik till den. Nyhetsbrev är en viktig marknadskanal att komma igång med. Läs mer om det här.