Nya utbildningar för småföretagaren på Bjärehalvön!

Den senaste månaden har varit hektisk eftersom jag haft fullt upp med att vidareutveckla mitt företag med en utbildningsdel. Detta är inget som legat i min plan från början men januari sa några småföretagare till mig ”-Varför startar du inte öppna utbildningar?”


Genom åren har jag utbildat både små och stora grupper, suttit med upphandling av utbildningar och varit med om att producera digitala utbildningar. Det är väldigt spännande att lära sig nya saker och jag älskar att lära ut!


Deltagarantalet i mina öppna utbildningar kommer att ligga mellan 6-10 personer eftersom jag vill att det ska finnas tid till att kunna hjälpa småföretagaren på plats. För mig är det också otroligt viktigt att utbildningarna leder till något konkret. Att eleverna har påbörjat sin strategi eller kommit igång med byggnation av hemsidan.  


Utbildningarna kommer att hållas på ”Kontoret” - det nya företagshotellet i Grevie, mitt på Bjärehalvön. I dessa fina och fräscha lokaler tror jag att kreativiteten kommer att flöda!


Är du småföretagare och känner att du behöver komma vidare i din digitala utveckling, lära dig digital marknadsföring eller bara komma vidare så kolla in på vårens öppna utbildningsdatum! Läs mer och boka din plats här direkt.

 

Känner du att det fattas utbildningsämnen så tveka inte att ta kontakt, jag tar gärna emot tips och önskemål för kommande utbildningar.